Szervezeti cél

A DEAC frizbiszakosztálya 2021. október 18-án jött létre azzal a céllal, hogy a Debreceni Egyetem hallgatói számára és a frizbivel versenyszerűen foglalkozó játékosoknak teremtse meg a magasszintű sportolás feltételeit. A DEAC frizbiszakosztálya szoros együttműködésben tevékenykedik a Debreceni Frizbi Sportegyesülettel (DFSE). A DEAC elsősorban az edzés és versenyzés feltételeire koncentrál, míg a DFSE a sportág népszerűsítésével foglalkozik, versenyszervezési feladatokat lát el, és a DEAC számára biztosít utánpótlás hátországot a helyi általános és középiskolákkal együttműködve.

Alapadatok

megnevezés Debreceni Egyetem Atlétikai Club
cím Debrecen, Dóczy József u. 9.
honlap https://deac.hu/
ügyvezető Lóczi Lászlóné
szakosztályvezető Rácz Árpád
email racza96@gmail.com
telefonszám +36-30-654-5730
egyéb linkek https://linktr.ee/deacfreebees

Tagdíj

A DEAC frizbiszakosztályának játékosai sportszolgáltatási díjat fizetnek. A 2022-re megállapított díj 2.500Ft/hó, amely az alábbi linken elérhető leírás szerint fizetendő banki átutalással. Az utalás elindítása előtt le kell adni a befizető nevét és lakcímét, hogy a számlázási osztály a számlát pontosan ki tudja. Az adatokat Rácz Árpihoz kell eljuttatni.

részletek a tagdíj fizetésről részletek a tagdíj fizetésről

SZÉP Kártya

Van lehetőség SZÉP Kártyával történő fizetésre is. Azt kérjük, hogy aki ilyen formában szeretne fizetni, a Rácz Árpinak külön jelezze.

Edzések

A játékosok számára hetente két korongos edzést és egy erőnléti vagy technikai tréninget tartunk. Az edzések a március – október időszakban szabadtéren zajlanak, novembertől februárig pedig tornatermi tréningeket tartunk. Az edzések júliusban szünetelnek.

további részletek az edzésekről további részletek az edzésekről

Versenyzés

A sportolóknak játéktudás és edzésmunka alapján biztosítunk részvételt a Nemzeti Bajnokságban, az Ultimate4’s Ligában és nemzetközi versenyeken. A versenyeken való részvételhez minden játékosnak versenyengedéllyel és sportorvosi alkalmassági igazolással kell rendelkeznie. A versenyengedély kiváltását a szakosztályvezetés intézi, költségét a tagdíj fedezi. A versenyekre rendszerint különjáratú DEAC busszal utazunk. A személyszállítás díját a tagdíj fedezi, külön hozzájárulást nem kell fizetni.

versenynaptár versenynaptár

Sportorvosi vizsgálat

Sportolóinknak rendszeresen sportorvosi vizsgálaton kell részt vennie (18 év alatt félévente, 18 év felett évente). A szakosztály évente kétszer csoportosan foglal időpontot a sportolók számára. A vizsgálat helyszíne: OSEI rendelő, Oláh Gábor utca 5. A vizsgálat díja 18 év alatt 1.000,-Ft, felnőtteknek 2.000,-Ft. Ezt mindenki magának fizeti a helyszínen.

részletek a sportorvosi vizsgálatról részletek a sportorvosi vizsgálatról

Felszerelés

A szakosztály játékosai DEAC FreeBees emblémával ellátott melegítőt, rövidnadrágot, 2db mezt, sportszárat és edzőpólót vehetnek át. Az új játékosoknak Rácz Árpi felé kell jelezniük, hogy milyen méretben és mikor vennék át a felszerelésüket.

mez látványtervek mez látványtervek

Korongok

A sportolók számára kedvezményes ultimate versenykorongvásárlási lehetőséget biztosítunk, jelenleg 3.500,-Ft/db áron. A korongvásárlási szándékot Cs.Szabó Bence felé kell jelezni.

UniFit kondibérlet

A sportolók kedvezményes áron (5.000Ft/hó) válthatnak ki konditerem bérletet, amellyel csúcs időn kívül, azaz hétköznap 6:00-16:00 között illetve hétvégén korlátlanul léphetnek be az UniFit Fitness és Gym Centerbe. A játékosok nevét a szakosztályvezetés év elején adja le az UniFitnek. Az év közben csatlakozó játékosoknak ezt külön kérvényezni kell. Ez ügyben keressétek Rácz Árpit.

UniFit weblap UniFit weblap