Johnny Okun’s Trilogy Challenge

Tócóskert – december 2., szombat

A Tócóskerti Disc Golf Parkban szervezzük a következő Debrecen Disc Golf Open versenyt, immár 8. alkalommal. Továbbra is célunk az, hogy a korong sportokkal most ismerkedő és a disc golf vagy ultimate sportágakat már kisebb-nagyobb rendszerességgel űző sportolók számára lehetőséget teremtsünk arra, hogy egy laza hangulatú verseny formájában összemérhessék tudásukat a disc golfban.

Részletek

megbeszélés 9:00
1. kör 9:30
2. kör 13:30
eredményhirdetés 16:30
Formátum 2×12 lyuk
Résztvevők max. 48 fő
Kategóriák FPO, MPO, FP40, MP40, MA4
Nevezési díj nincs
Fizetés
Díjazás a dobogós helyezést elérő játékosok díjazásban részesülnek
Kapcsolat Tóth Péter

pepe.toth[kukac]gmail.com

+36-húsz-258-5858

Regisztrációs űrlap Regisztrációs űrlap

Helyszín

A versenyt a Margit téren található Tócóskerti Disc Golf Parkban tartjuk. Ez Debrecen első fix kosaras pályája, ahol szombatonként rendszeresen tartunk edzéseket. A pályát a fix kosarak kiegészítésével, kibővítésével alakítottuk ki: 6 kosár, 12 kezdőpont.

Támogató

A versenyt támogatta a Twisted Cedars Disc Golf Course.

Twisted Cedars Disc Dolf Course Twisted Cedars Disc Dolf Course

Speciális szabályok

A verseny speciális szabályait Johnny Okun amerikai disc golfos ihlette, aki októberben a Budapest Open nemzetközi versenyt összesen három darab saját koronggal teljesítette. A versenyen annyi lesz a megkötés, hogy minden játékos csak három korongot használhat, amelyekből egy putter, egy midrange és egy driver kell, hogy legyen.

Továbbá díjazzuk, ha valaki Mikulás vagy karácsonyi témájú jelmezben jelenik meg. Teljes alakos jelmez esetén -2 pont, részjelmez esetén -1 pont a versenyző jutalma.

Korongok

Kezdő versenyzők nevezésére is számítunk. Akik nem rendelkeznek saját koronggal, azoknak biztosítunk kezdő szetteket a verseny idejére.

Szállás és étkezés

Közös szállást és étkezést nem szervezünk a verseny résztvevőinek. A távolról érkező játékosok számára örömmel segítünk a szálláskeresésben. A kérdéseket emailen vagy telefonon várjuk. Az étkezést is mindenki saját maga intézi. A közeli lehetőségek: McDonald’s, KFC, SPAR, LIDL.

Biztonsági figyelmeztetés

A területen járókelők, labdázó gyerekek és kutyasétáltatók is gyakran előfordulnak, ezért a résztvevőktől kiemelt figyelmet kérünk majd a játék közben.

Egyéb infó

A pálya közelében nincsen nyilvános WC, erre a közeli Tesco vagy a gyorséttermek a legalkalmasabbak. A pálya egy lakótelep közepén helyezkedik el.