Kurzus adatok

megnevezés TES-Frizbi
helyszín OEC West Hostel műfüves pálya
órarend kedd 12:00-13:30
tárgyfelelős Nagyné Varga Katalin

Pontos kezdés

Az órák minden kedden 12:00-kor kezdődnek, és 12:30-ig tartanak. Kérünk benneteket, hogy tiszteljük meg egymást a pontos érkezéssel, azaz 12:00-kor mindenki átöltözve legyen ott az OEC műfüves pályán. Ha ez valamiért rendszeresen problémát okoz, jelezzétek előre.

Követelmények

A félévben 14 hét van, és a tantárgy teljesítéséhez minimum 10 tesiórán, illetve a Hungarofit teszten kell részt venni. A tíz kötelező órából kettőt lehet pótlással igazolni.

1. alkalom szeptember 5.
14. alkalom december 5.

Jelenléti ív

A jelenlét kapcsán szigorú számadással tartozunk az Egyetem felé. A jelenlétet az alábbi linken elérhető googlefájlban vezetjük.

jelenléti ív jelenléti ív

Hungarofit teszt

A tesztet az egyik októberi órán fogjuk megejteni. Néhány héttel előtte jelezni fogjuk nektek, hogy pontosan melyiken. Három részből fog állni: 12 perc futás az atlétika pályán, 4 perc fekvőtámasz és 4 perc felülés a műfüves pályán. A tesztnek nincs teljesítendő szintje, a célja az egyetemi polgárok egészségi állapotának felmérése.

Helyszín

A pályát az OEC West Hostel mögött találjátok.

GPS É47.55932° K21.62353°
honlap https://www.westhostel.hu/elerhetosegek.php

Öltöző

Az öltöző az OEC kollégium alagsorában található. Ha szemben álltok a kolival, akkor a jobb oldalán található alagsori bejáraton tudtok bemenni. Egy gombot meg kell nyomni az ajtónyitáshoz.

Betegség és sérülés

Mindenkivel megeshet, hogy beteg lesz, vagy megsérül, és nem tud részt venni az órán. Az ilyen hiányzást csak orvosi igazolás ellenében tudjuk elfogadni.

DEAC

A DEAC frizbiszakosztályának edzéseire is várunk benneteket, ha megtetszett a sportág. Tagdíjat csak akkor kell majd fizetni, ha elkezdtek járni az edzésekre, és az első hónap után is úgy érzitek, hogy egyetértettek a céljainkkal és szívesen csatlakoznátok a szervezetünkhöz. Fontos, hogy a klub edzésein való részvétellel csak kettő tesiórát tudtok kiváltani.

Hasznos linkek

A honlapunk mellett az alábbi linkgyújteményen olvashattok érdekességeket vagy nézhettek meg videókat magyarul az ultimate frizbiről:

linktree gyüjtemény https://linktr.ee/deacfreebees

Elérhetőségek

Az óratartó Fodor Laci, mellette többek között Gácsi Dani, Juhász Marci lesznek a tanársegédek. Arra kérünk benneteket, hogy tegezzetek bennünket!

Fodor Laci +36-30-636-3888
freebees.debrecen@gmail.com
Gácsi Dani +36-30-508-1853
gacsidaniel@gmail.com
Juhász Marcell +36-30-750-7471
marcell.void@gmail.com