Sportorvosi vizsgálat

Sportolóinknak rendszeresen sportorvosi vizsgálaton kell részt vennie (18 év alatt félévente, 18 év felett évente). Évente kétszer csoportosan foglalunk időpontot a sportolók számára. Akinek a foglalt időpontok egyike sem megfelelő, a +36-52-514-410 számon kérhet magának egyéni időpontot.

Helyszín

A OSEI rendelő a Debreceni Sportcentrumban található (Oláh Gábor utca 5). Ez a vasárnapi edzéseink helyszínéhez nagyon közé található. A dobó pálya melletti fehér épületbe kell bemenni az első emeletre.

Vizsgálati lap

A vizsgálat eredménye a sportorvosi vizsgálati lapra kerül fel. A régebbi játékosoknak már van ilyen, a lapokat egy mappában tartjuk. Az új játékosok az alábbi linken érik el a vizsgálati lap mintát. Töltsétek le, majd írjátok be az adataitokat, illesszétek bele egy arcképet magatokról, nyomtassátok ki, és hozzátok magatokkal a vizsgálatra. Akinek nincs lehetősége nyomtatni, szóljon.

sportorvosi vizsgálati lap sportorvosi vizsgálati lap

OSEI kérdőív

A vizsgálatra vigyétek magatokkal kitöltve az alábbi linken elérhető OSEI kérdőívet, mert a COVID járvány óta nincsenek tollak és kérdőívek a váróteremben. Ezt a papírost tehát mindenkinek le kell töltenie, és magával kell hoznia. A kérdőívre rá kell írni a testsúlyt és magasságot. Aki nem tud nyomtatni, szóljon.

OSEI kérdőív letöltése OSEI kérdőív letöltése

Vizsgálati díj

A vizsgálat díja 18 év alatt 1.000,-Ft, felnőtteknek 2.000,-Ft. Ezt mindenki magának fizeti a helyszínen.

Ne hagyd otthon!

– maszk
– sportorvosi vizsgálati lap
– kitöltött OSEI kérdőív
– pénz a vizsgálati díjra
– ellenőrző, ha a suliból hiányozni fogsz
– bármilyen olyan vizsgálati lelet, ami mostanában készült rólad (pl.: szemészet, szív ultrahang stb.)