Sportszolgáltatási díj

A DEAC frizbiszakosztályának játékosai sportszolgáltatási díjat fizetnek. A 2024-ra megállapított díj 6.000Ft/hó. A budapesti tagjaink számára 2.000Ft/hó. A sportszolgáltatási díjakat a Trackateam rendszeren keresztül tartjuk nyilván. Minden játékosunk rendelkezik egy fiókkal, amelyet az alábbi linken értek el.

TRACKATEAM TRACKATEAM

Regisztráció

Akinek nincs még ilyen fiókja, Rácz Árpit keresse a regisztráció kapcsán. A regisztráció megerősítése úgy történik, hogy egy automatikus elektronikus levél érkezik a regisztráció során megadott email fiókba. A megerősítés során meg kell adni egy belépési jelszót. Ezt követően tudtok belépni a Trackateam rendszerbe. A rendszerben nyomon tudjátok követni a díjtartozásotokat és a befizetett összegeket.

Fizetés módja

A sportszolgáltatási díjat lehet fizetni havonta, vagy nagyobb összegekben. Arra kérünk benneteket, hogy a díjat bankkártyával fizessetek a Trackateam felületen keresztül. Akinek ez valamiért nem megoldható, jelezze Árpinak, és keresünk megoldást.

Sports Service Fee

DEAC Frisbee players pay a sports service fee. The price for 2024 is 6.000 Ft/month. Our players living in Budapest pay 2.000 Ft/month. Sports service fees are recorded through the Trackateam system. Every player has an account which is available via the link below.

TRACKATEAM TRACKATEAM

Registration

Those who do not yet have an account should reach out to Rácz Árpi. The confirmation of registration happens in a way that an automatic e-mail is going to arrive for the indicated e-mail address. To confirm you have to give a password. Then you can enter into the Trackateam system. In this system you can follow your fee debts and the already paid amounts.

Means of payment

The sport service fee can be paid monthly or in larger amounts. We are asking you to pay the fees with card through the Trackateam system. If for some reason this is not possible, let Árpi know and we will figure out a solution.