Szervezeti cél

A DEAC frizbiszakosztálya 2021. október 18-án jött létre azzal a céllal, hogy a Debreceni Egyetem hallgatói számára és a frizbivel versenyszerűen foglalkozó játékosoknak teremtse meg a magasszintű sportolás feltételeit. A DEAC frizbiszakosztálya szoros együttműködésben tevékenykedik a Debreceni Frizbi Sportegyesülettel (DFSE). A DEAC elsősorban az edzés és versenyzés feltételeire koncentrál, míg a DFSE a sportág népszerűsítésével foglalkozik, versenyszervezési feladatokat lát el, és a DEAC számára biztosít utánpótlás hátországot a helyi általános és középiskolákkal együttműködve.

Alapadatok

megnevezés Debreceni Egyetem Atlétikai Club
cím Debrecen, Dóczy József u. 9.
honlap https://deac.hu/
ügyvezető Lóczi Lászlóné
szakosztályvezető Rácz Árpád
email racza96@gmail.com
telefonszám +36-30-654-5730
egyéb linkek https://linktr.ee/deacfreebees

Tagdíj

A DEAC frizbiszakosztályának játékosai sportszolgáltatási díjat fizetnek. A 2023-ra megállapított díj 5.000Ft/hó. A sportszolgáltatási díjakat a Trackateam rendszeren keresztül tartjuk nyilván. Minden játékosunk rendelkezik egy fiókkal, amelyet az alábbi linken értek el.

Akinek nincs még ilyen fiókja, Rácz Árpit keresse a regisztráció kapcsán. A regisztráció megerősítése úgy történik, hogy egy automatikus elektronikus levél érkezik a regisztráció során megadott email fiókba. A megerősítés során meg kell adni egy belépési jelszót. Ezt követően tudtok belépni a Trackateam rendszerbe. A rendszerben nyomon tudjátok követni a díjtartozásotokat és a befizetett összegeket.

A sportszolgáltatási díjat lehet fizetni havonta, vagy nagyobb összegekben. Arra kérünk benneteket, hogy a díjat bankkártyával fizessetek a Trackateam felületen keresztül. Akinek ez valamiért nem megoldható, jelezze Árpinak, és keresünk megoldást.

TRACKATEAM TRACKATEAM

SZÉP Kártya

Van lehetőség SZÉP Kártyával történő fizetésre is. Azt kérjük, hogy aki ilyen formában szeretne fizetni, a Rácz Árpinak külön jelezze.

Edzések

A játékosok számára hetente két korongos edzést és egy erőnléti vagy technikai tréninget tartunk. Az edzések a március – október időszakban szabadtéren zajlanak, novembertől februárig pedig tornatermi tréningeket tartunk. Az edzések júliusban szünetelnek.

további részletek az edzésekről további részletek az edzésekről

Versenyzés

A sportolóknak játéktudás és edzésmunka alapján biztosítunk részvételt a Nemzeti Bajnokságban, az Ultimate4’s Ligában és nemzetközi versenyeken. A versenyeken való részvételhez minden játékosnak versenyengedéllyel és sportorvosi alkalmassági igazolással kell rendelkeznie. A versenyengedély kiváltását a szakosztályvezetés intézi, költségét a tagdíj fedezi. A versenyekre rendszerint különjáratú DEAC busszal utazunk. A személyszállítás díját a tagdíj fedezi, külön hozzájárulást nem kell fizetni.

versenynaptár versenynaptár

Sportorvosi vizsgálat

Sportolóinknak rendszeresen sportorvosi vizsgálaton kell részt vennie (18 év alatt félévente, 18 év felett évente). A szakosztály évente kétszer csoportosan foglal időpontot a sportolók számára. A vizsgálat helyszíne: OSEI rendelő, Oláh Gábor utca 5. A vizsgálat díja 18 év alatt 1.000,-Ft, felnőtteknek 2.000,-Ft. Ezt mindenki magának fizeti a helyszínen.

részletek a sportorvosi vizsgálatról részletek a sportorvosi vizsgálatról

Felszerelés

A szakosztály játékosai DEAC FreeBees emblémával ellátott melegítőt, rövidnadrágot, 2db mezt, sportszárat és edzőpólót vehetnek át. Az új játékosoknak Rácz Árpi felé kell jelezniük, hogy milyen méretben és mikor vennék át a felszerelésüket.

mez látványtervek mez látványtervek

Korongok

A sportolók számára kedvezményes ultimate versenykorongvásárlási lehetőséget biztosítunk, jelenleg 3.500,-Ft/db áron. A korongvásárlási szándékot Cs.Szabó Bence felé kell jelezni.

UniFit kondibérlet

A sportolók kedvezményes áron (5.000Ft/hó) válthatnak ki konditerem bérletet, amellyel csúcs időn kívül, azaz hétköznap 6:00-16:00 között illetve hétvégén korlátlanul léphetnek be az UniFit Fitness és Gym Centerbe. A játékosok nevét a szakosztályvezetés év elején adja le az UniFitnek. Az év közben csatlakozó játékosoknak ezt külön kérvényezni kell. Ez ügyben keressétek Rácz Árpit.

UniFit weblap UniFit weblap