A FreeBees és a LOL közös szervezésében 2022-ben is megrendezésre kerül a poroszlói frizbitábor! Szeretettel várunk minden frizbizni vágyó fiatalt, frizbitudástól függetlenül! Nem számít ha eddig csak egy-kétszer fogtál korongot a kezedbe, vagy ha már lekörözöl mindenkit a csapatodban, itt a helyed! Ez alatt az egy hét alatt rengeteg élménnyel és sok új baráttal fogsz gazdagodni. Edzések, strand, csapatépítő programok, egy kis versengés, meglepetésprogramok, frizbi, mi kell még?

részletek

A tábor nyár közepén lesz a Tisza-tó partján.
– dátum: 2022. július 18-22.
– helyszín: Poroszló

jelentkezés

– jelentkezési határidő: 2022. május 31.

– jelentkezési felület: https://forms.gle/4B2nNNkLwE4ue9aNA

– érdeklődés emailen: zbartha9@gmail.com vagy almasidavid@gmail.com

költségek

A részvételi díj előre utalással fizetendő.
– részvételi díj: 49.000 Ft
– díj tartalma: napi 2 edzés, napi 3 étkezés, szállás, utazás, egyéb programok

mik a céljaink?

Szeretnénk minél több fiatalt bevonzani a frizbis világba, amire nincs is jobb alkalom, mint egy családias hangulatú tábor. Egy rövid edzésen nem feltétlen tud feloldódni mindenki, és barátokat szerezni, illetve ha nincs rögtön az első edzésen sikerélménye, könnyebben mondja azt, hogy inkább nem jön legközelebb. Ezen a héten meg szeretnénk mutatni mindenkinek, hogy jó hangulatban is lehet sportolni, és reményeink szerint viszontlátjuk őket a későbbi edzéseinken is.

kinek ajánljuk?

Várunk mindenkit nagyjából 8-tól egészen 17 éves korig. A tág intervallumot az magyarázza, hogy a gyerekek egész héten két nagy csoportban fognak edzeni. A fiatalabbaknál a „játékosság” lesz a jelszavunk, kevesebb magyarázással, egyszerűbb feladatokkal készülünk, hagyjuk majd kibontakozni őket. A nagyobbaknál előkerülnek összetettebb taktikák is és sok apróságra fogjuk felhívni a figyelmüket. Épp az edzések osztottsága miatt szívesen látjuk a kezdőket és a haladókat is. Mivel minél több gyerekkel meg akarjuk ismertetni a sportot, így nyugodtan hozhatja mindenki osztálytársát/barátját, aki még egy edzésen sem volt, de az is fog újat hallani, aki már több éve játszik, vagy versenycsapat tagja.

mi a program?

A tábor bentlakásos. Hétfőn reggel Budapestről illetve Debrecenből két nagy csoportban vonatozunk Poroszlóra, és csak pénteken délután térünk haza. Hétfőn játékos, ismerkedős feladatokkal készülünk, hogy mindenki minél hamarabb feloldódjon. Keddtől csütörtökig futással/tornával kezdjük majd a napot, reggeli után lesz egy délelőtti edzésünk, ebéd után sziesztázás, strandolás illetve csoportos vetélkedők következnek. Délutánonként lesz még egy tréning, majd vacsora, és esti beszélgetés. Az edzések intenzitását és a pihenőidőket a gyerekekhez igazítjuk majd, hogy legyen erejük az utolsó edzésekre is, míg az idősebbeket kevésbé kíméljük. Esténként egy beszélgetős program keretében a frizbit mint komoly sportot fogjuk bemutatni a gyerekeknek, illetve a „Spirit of the game” játékszellemmel ismerkedünk. Pénteken nem tartunk edzést, helyette a helyi ökocentrumba látogatunk el, és délután vonatozunk haza.